Kongepokalen 2016 til Sonja og Are

Sonja Tobiassen, Kalotten MSL og Are Hansen, Krapfoss SSL er tildelt årets Kongepokaler i skyting, Sonja Tobiassen for vinnerresultatet i klassen 10m luftrifle 60 skudd liggende, SH2, og Are Hansen for vinnerresultatet i 10m luftrifle, menn senior. Til tross for lange karrierer er det for begges vedkommende første gang de får denne hedersbevisningen. Vi gratulerer!

Årets kongepokaler skulle i henhold til rulleringsplanen deles ut i viltmåløvelsene. På grunn av liten deltakelse ble det avgjort at årets tildeling, både for damer og herrer, skulle deles ut til beste skytter totalt i OL-og Paralympics-øvelsene i Norges Skytterforbund. Det ble derfor satt ned en komité med representant fra hver gren og med visepresident Tom Lauritzen som leder. Komiteen vurderte vinnerresultatene i de aktuelle NM-konkurransene og kom fram til at Sonja og Are hadde stått for de beste prestasjonene.