Ny avtale med Olympiatoppen

Norges Skytterforbund og Olympiatoppen har i dag signert en ny samarbeidsavtale gjeldende fram til og med Paralympics og de olympiske leker i Tokyo 2020.

– Olympiatoppen er spydspissen av norsk toppidrett og i vårt arbeid med å legge til rette for våre topputøvere er et godt og ansvarlig samarbeid med OLT helt avgjørende. Vi har hatt et tett forhold til OLT i flere perioder nå, og er svært spent på hvordan dette samarbeidet kan utvikles videre de neste årene, sier president i Norges Skytterforbund Jan Tore Berg-Knutsen.

Tilstede på dagens styringsgruppemøte var toppidrettssjef Tore Øvrebø, sommeridrettssjef Marit Breivik og de to OLT-coachene Cato Zahl-Pedersen og Dag Kaas. NSF var representert ved generalsekretær Arild Groven, president Jan Tore Berg-Knutsen og sportssjef Tor Idar Aune.

– Vi har samlet vår toppidrettssatsing i en enhet og har i dag fått full støtte fra Olympiatoppen til konseptet Skytterlandslaget. Det gir oss enda større mulighet til å gi de utøverne som vil bli best i verden, og som vi skjønner fortjener det, en mulighet uavhengig av kjønn, alder, geografi, gren og funksjonsevne. Nå er vi virkelig i gang med vårt langsiktige arbeid med å bli best, sier sportssjef Tor Idar Aune.

Mer informasjon om Skytterlandslaget presenteres på nettsidene senere.