Ungdomsutvalg-profil: Anneline Tangen

Navn: Anneline Tangen
Alder: 21
Hjemsted/bosted: Sannidal
Klubb: Grenland MSL
Verv: Nestleder ungdomsutvalget, Styremedlem i Sannidal skolekorps, varamedlem Norges Bedriftsidrettsforbund

Hvem er du?
Jeg er utdanna automatiker og jobber i Caverion, hobbyene mine er skyting (viltmål, jaktfelt og elgbane), spiller fløyte i korps og er med på yrkes-NM

Når og hvorfor begynte du med skyting?
Begynte når jeg var 9 år, ble vel med fordi pappa ofte var på skytebanen og jeg ønsket å være med å prøve. Siden har dette blitt noe jeg likte og jeg har valgt å satse mye. Har flere medaljer i NM i både elgbane og jaktfelt. Søkte etter nye utfordringer og begynte med viltmål for et drøyt år siden, er pr. I dag på landslaget.

Hvorfor ble du med i Ungdomsutvalget?
Fikk spørsmål fra viltmålskomiteen om jeg kunne tenkte meg dette da viltmål ikke har så mange å ta av. Har noe styreerfaring fra før da jeg tidligere har sittet i flere år som kvinnekontakt og i valgkomiteen i Sannidal JFF, er styremedlem i Sannidal Skolekorps og varamedlem i Norges Bedriftidrettsforbund. Dermed syns jeg dette hørtes interessant ut!

Hvordan kan vi gjøre NSF til et attraktivt forbund for ungdom?
Tilrettelegge for ungdom og vise at vi er her. Vise at dette er en morsom idrett hvor man knytter vennskap for livet. At dette også er en idrett som kan kombineres med jobb/studier og en hobby for resten av livet.