Gratis trenerbesøk i din klubb – for godt til å være sant?

Nei, det er det faktisk ikke. NSF har en egen trenerpool som står til din disposisjon!

Gjennom trenerpoolen kan trenere med ulike kompetanseområder kan komme til klubben din for å holde en trening for ungdommene i laget. Dette tilbudet ble introdusert for noen år siden, og flere har siden da benyttet seg av ordningen. Sist ut var Horten og omegn Pistolklubb. De fikk denne uken besøk av gjestetrener Christer Magnusson.

Initiativtaker i klubben, Bård Kirkeeng, forteller at dette var et svært populært tiltak, og at det ble trangt om plassene. Vanligvis pleier det å være rundt fem juniorerskyttere på en vanlig treningskveld, men denne gangen var det hele 13 som møtte opp. I tillegg kom det rundt ti nysgjerrige voksne som ønsket å få med seg noen tips fra treningen med Christer. Deltakernes tilbakemelding i ettertid kom i form av sitater som: «dette var veldig nyttig og lærerikt», «dette ønsker vi å gjøre mer», «vi ønsker mer satsing på ungdom og på luftpistol», «Christer er veldig kunnskapsrik» og «bra innhold på treningen».

Christer Magnusson har lang fartstid og bred erfaring som trener. Han vært landslagstrener både for juniorer og seniorer, og trener til daglig en ungdomsgruppe i Sportsforeningen Ørn.

Syns du dette virker spennende og ønsker at Christer eller en annen trener skal komme på besøk til din klubb, er det bare å sende en forespørsel til NSF på nsf @ skyting.no.

Du kan lese mer om ordningen her!

Instruksjon på banen, senere også med våpen. Christer Magnusson står bak og følger med. Foto: Bård Kirkeeng

Mange møtte opp for å få noen tips av Christer. Foto: Bård Kirkeeng