På plass på Kypros

Lerdueskytterne på Skytterlandslaget er på plass i Larnaca for å trene og delta i Grand Prix Cyprus denne uka.

Samlingen på Kypros kommer midt i en tung treningsperiode med både snø og kuldegrader her hjemme for lerdueskytterne våre. I Middelhavet får de mulighet til å skyte i noen flere plussgrader og sammen med kolleger på landslaget og andre internasjonale konkurrenter. Det skal både trenes og konkurreres for våre menn og kvinner på Kypros denne uka.

Hele gruppa dro ned lørdag og OL-trapskytterne skal inn i selve konkurransen onsdag og torsdag. Trener Magne Østby har med seg Sindre Krågsrud, Nadir Rghioui, Martin Larsen og unggutten Ruben Lillerud nedover.

Skeetskytterne trener hele uka før de skal inn i konkurranse lørdag og søndag. Barbro Breivik, Karoline Celius og Malin Farsjø skyter i kvinneklassen, mens de norske gutta i Grand Prix Kypros er Jonas Filtvedt, Knut Rustad, Tom Beier Jensen, Henrik Fylling og Jørgen Engen. På grunn av jobb måtte Ole Eilif Undseth melde forfall til samlingen, men Ole er i full trening her hjemme.

Neste store happening for lerdueskytterne blir World Cup i april/mai, også det på Kypros. Så følger uttaksstevner til EM og VM her hjemme i Norge i mai/juni før fokus rettes mot EM i Baku i juli/august og VM i Moskva i September. NM kommer midt mellom de to store mesterskapene.

Informasjon om uttaksstevner og uttakskriterier for EM og VM legges ut på nettsidene i løpet av kort tid.