Ungdomsutvalg-profil: Thea Haarberg

Navn: Thea Haarberg
Alder: 18
Hjemsted/bosted: Bærum
Klubb: Sportsforeningen Ørn
Verv: Medlem i Ungdomsutvalget, varamedlem Viltmål i Oslo Skytterkrets

Hvem er du?
Akkurat nå er jeg på mitt 3. og siste år på linjen energi- og miljøfag (tidligere naturbruk) på Stabekk videregående skole og etter det er jeg litt usikker på hva jeg skal, men har tenkt på ulike folkehøyskoler innenfor psykologi og friluftsliv, og tenkte etter det å studere. I det siste har jeg gitt meg litt med skytingen, men det har vært det jeg har holdt på med de siste 10 årene. Ellers blir det mye skolearbeid og så er jeg en del med venner og kjæresten J

Når og hvorfor begynte du med skyting?
Jeg begynte med skyting i 2007 etter en husbrann som gjorde at pappa og jeg måtte flytte. Og vi trengte egentlig noe annet å tenke på og finne på begge to. En dag dro vi innom luftbanen på Kolsås (som var 1 minutt unna) og fikk prøve pistol, og etter det fortsatte vi begge to.

Hvorfor ble du med i Ungdomsutvalget?
Jeg ble med i Ungdomsutvalget fordi jeg syns det er en fin erfaring å få med seg og jeg håper på å lære mye nytt og bli kjent med nye mennesker.

Hvordan kan vi gjøre NSF til et attraktivt forbund for ungdom?
Jeg tror vi kan gjøre NSF til et attraktivt forbund for ungdom ved å egentlig bare spre ordet om skyting og få med flest mulig, for å få et bra og kanskje enda bedre miljø i alle klubbene rundt om i landet. Og så tror jeg det er viktig å knytte vennskap klubbene seg i mellom og arrangere samlinger og andre sosiale sammenkomster, og kanskje ha større arrangementer hvor skyttere fra de ulike grenene møtes.