Uttaksstevner pistol for WC

NM Luftpistol blir første uttaksstevne for de som ønsker å skyte World Cup München. Les alt om uttakskriteriene for alle øvelser.

Vedlagt finner dere et PDF-dokument som beskriver uttakskriterier for pistol til World Cup München i slutten av mai. Her finnes muligheter for alle pistolskyttere i landet å gripe sjansen til å skyte om de ledige plassene til den største av alle WC-konkurranser i 2017. 

SE VEDLAGTE PDF FOR ALL INFORMASJON

– Vi ønsker å gi alle en mulighet til å skyte for Norge i World Cup, uavhengig om de er på Skytterlandslaget eller ikke. Veien går gjennom uttakstevner der vi ønsker å se hvilket nivå skytterne er på og rangere i forhold til et endelig uttak. Vi vet at mange utøvere har jobbet godt gjennom vinteren og håper å finne en god pistoltropp til München, sier sportssjef Tor Idar Aune.

Oppsummert viktigste punkter

1. På luftpistol går de seks beste fra NM automatisk videre til det avgjørende uttakstevnet 8.april. Vinneren av dette uttaksstevnet er direkte kvalifisert til München. Rangering etter stevnet danner grunnlag for at også flere blir tatt ut. Les mer i PDF.

2. Vi trenger påmelding til 25-meter og 50-meter, med frist torsdag 23.03.17 klokken 12:00. Les mer i PDF.

Vi håper pistolskyttere over hele landet innen både bane og felt tar utfordringen og skaper en god konkurranse om muligheten til å representere Norge i München i kamp med verdens aller beste skyttere. 

Tar du sjansen?