Anne Grethe Jeppesen og Leif Steinar Rolland – NSFs første kurslærere for ISSF D-trenerkurs.

ISSF Academy har hatt stor suksess og etterspørsel med sitt internasjonale D-trenerkurs, og hadde behov for å utdanne flere kurslærere for dette kurset. Det er ISSF Academy som plukker ut kandidater til dette, og Anne Grethe Jeppesen og Leif Steinar Rolland mottok invitasjon til workshop i Umbria i Italia i starten av april. ISSF Academy stiller høye krav og standarder til sine kurslærere, og vi er derfor veldig stolte over at Anne Grethe Jeppesen og Leif Steinar mottok denne forespørselen.

Workshopen ble gjennomført over tre dager, der 13 deltakere ble veiledet av ISSF Academy Dr. Kevin Kilty (IRL), Dr. Zeljko Todorovic (MNE ), Mr. Kimmo Yli-Jaskari (FIN) og professor Claudio Robbaza (ITA).

Workshopen fokuserte på riktig levering av D-kursinnhold, metoder for undervisning og veiledning i hvordan du oppretter en lærerik opplevelse i klasserommet. Deltakerne tok del i mange workshops der de byttet på å levere moduler fra D-kurset under kritisk blikk av akademiets veiledere.

Deltakere på workshopen var Emin Javarov (AZE), Lisa Borgerson og Susan Nattrass (CAN), Hamed Seif Eldin Daoud (EGY), Malcolm Allen (GBR), Sonal Ramendra (IND), Guy Starik (ISR), Marko Sokic (MNE ), Anne Jeppesen og Leif Rolland (NOR), Alfredo Ortiz Torres (PUR), Chea Rong Lim og Swee Hon Nigel Lim (SGP).

ISSF D-trenerkurs arrangeres nasjonalt med ISSF utdannede kurslærere. Anne Grethe Jeppesen og Leif Steinar Rolland er nå godkjente kurslærere for dette kurset. Norges Skytterforbund ser på mulighetene for å innlemme dette kurset i den nasjonale trenerløypa.

På bildet over ser vi Guy Starik fra Israel, Lim Chea Rong  fra Singapore, Anne Grethe Jeppesen og Leif Steinar Rolland.