Hurra for alle Landstevne-deltakere!

Lørdag ble Landsstevnet for rekrutter avholdt på Lillehammer, sammen med Ungdomslekene som samler utøvere fra 15 idretter.

Skytterungdommer fra 16 år og yngre konkurrerte i luftpistol og luftrifle, og det var flott stemning hele dagen i det som vanligvis er curlinghallen, men som for anledningen var gjort om til en skytehall med 30 elektroniske skiver.

Mange fulgte sikkert konkurransene live, men her finner du de offisielle resultatlistene:

Etter den ordinære konkurransen møttes de tre beste skytterne fra hver klasse til superfinale, som ble vunnet av Ronja Bjørlo Syversen (R14, pistol) og Thomas Peelen (SH3, rifle). Se resultatlista her.

Vi kommer tirsdag med en større reportasje fra Lillehammer, med masse bilder.

Tusen takk til våre Ungdomslekene-sponsorer!