Forbedret påmeldingsløsning

Modulen for påmelding i SkytterAdmin via MinIdrett er nå kommet i ny versjon. Den nye versjonen løser en del kjente feil, og i tillegg blir det nå mulighet til å melde seg på via MinIdrett-appen på mobiltelefonen.

Skrevet av Kenneth Eikenes 

Siden SkytterAdmin ble lansert den 15.desember 2016 har det vært mulig å benytte en påmeldingsmodul via MinIdrett. Denne har dessverre ikke vært helt optimal, og vi har fått utviklet en forbedret versjon av denne som blir satt i drift torsdag 4.mai. Den enkelte vil merke forskjell ved at valg av skiver og skytetider blir veldig forenklet, og det blir mulighet til å melde seg på to øvelser i samme konkurranse uten å måtte gjøre hele påmeldingen to ganger.

Det har tidligere ikke vært mulig å gjennomføre påmeldinger fra MinIdrett-appen, og nå som det blir åpnet for dette gjør det påmeldingsløsningen veldig tilgjengelig for våre utøvere.

Flere klubber har valgt å vente med å ta i bruk påmeldingsløsningen til de kjente feilene har blitt rettet. Nå er det derimot ingen grunn til å vente lenger, og den enkelte klubb kan velge å kjøre påmelding med eller uten forhåndsbetaling i tillegg.