Skytternytt nr. 2 ute nå!

Årets andre utgave Skytternytt er nå tilgjengelig! Ikke akkurat i butikkhyllene, men på verdensveven. 

I denne utgaven kan du blant annet bli bedre kjent med den nye presidenten, Håvard Larsen, møte det unge viltmålstalentet Espen Teppdalen Nordsveen, lese første del av Petter Bratlis serie om skyteteknikk og få en rapport fra årets Ungdomsleker på Lillehammer. I tillegg kommer alle de faste spaltene, våpenomtale og andre artikler. Nytt i dette nummeret er leserbrev, og den nye spalten «Spør om regler».

Etter noen tilbakemeldinger fra forrige nummer angående bla-funksjon, prøver vi noe nytt denne gangen. Den første lenken fører til visning i et program som heter Yumpu, hvor du kan bla (kan være litt uklart helt i starten, men det forsvinner). Den andre lenken er en tradisjonell høyoppløselig PDF, som også egner seg til utskrift.

Link til Skytternytt med bla-funksjon:

http://bit.ly/2rCwoLF

Høyoppløselig PDF:

  Skytternytt nr. 2 - 2017 - (Stor fil) (42,7 MiB)

Da gjenstår det bare å ønske god lesning! Tilbakemeldinger, tips til saker og andre henvendelser kan som alltid sendes til skytternytt @ skyting.no, eller heidi @ skyting.no!