Tid for NM lerdue og pistol

Sommermånedene er NM-tid for pistol- og lerdueskytterne, og det starter for alvor kommende helg med NM Nordisk Trap i Alta og NM Spesialfelt på Mysen.

Alta JFF står som arrangør av årets stormønstring for Nordisk Trap-skytterne, og dette er første gang det arrangeres et Skytterforbund-NM så langt nord som i Finnmark. Konkurransen starter fredag formiddag og finalen skytes fra kl. 13.30 på søndag. 160 skyttere har meldt sin ankomst til Alta. NM kan følges live hos leirdue.net, der finner du også startlister, skytetider og resultater.

NM spesialfelt samler som vanlig mange skyttere, hos de erfarne NM-arrangørene i Mysen PK stiller mellom 150 og 200 skyttere i hver av de 4 øvelsene. Det skytes spesialpistol og spesialrevolver lørdag 24. og Magnum 1 og 2  søndag 25. juni. Du finner all informasjon om mesterskapet på Mysen PKs sider.

Mange av pistolskytterne får det forøvrig travelt etter at siste skudd er avfyrt i Østfold, allerede mandag 26. juni starter NM bane på Fosen med Ørland PK som arrangør. Fripistol er første øvelse, og så går det slag i slag hele uka med grovpistol lørdag 1. juli som siste øvelse. Les alt om bane-NM hos Ørland PK.