Invitasjon til Landsstevnet for rekrutter 50m

26. august arrangerer Numedal Sportsskyttere Landsstevnet 50m rifle. Her skal det skytes 30 skudd liggende, men det arrangeres også kvartmatch (10 skudd i hver stilling) for de som ønsker å delta på dette. Skytejakke og hanske er tillatt i alle klasser og det er tillatt å bruke Sauer cal. 0,22 og skiskyttergevær. Det vil bli livevisning og live oppdatering etter hvert lag på klubbens hjemmeside.

Det vil bli litt tid å vente på fellespremieutdeling og superfinale. Siden 50m banen ligger på en friluftspark vil de ha litt leker og ballspill: Sandvolleyball, fotball, luftpistolskyting o.l

Fra 14.30 – 16.00 vil det bli servert Tacobuffet.. Spis så mye pizza og salat du orker, inkludert en brus for Kr. 80,- for barn, Kr 120,- for voksne. Dette vil bli servert på banen/klubbhuset. Vi ønsker bindende påmelding til dette, samtidig som påmelding til skyting. Ellers vil det være enkelt kiosk med kaffe, brus, vaffel og kake.

Påmeldingfristen er 1. august.

Du finner invitasjon og påmeldingsskjema her:

Invitasjon Landsstevnet for rekrutter 50m

Påmeldingsskjema Landsstevnet for rekrutter 50m

vaapenklargjort_vaapenvind