Norges første medalje i EM i Baku

Norges første medalje i EM i Baku kom på mesterskapets andre dag på 50 meter rifle liggende menn junior. Vi gratulerer Jon-Hermann Hegg, Benjamin Tingsrud Karlsen og Henrik Larsen med sølvmedalje i lagkonkurransen.

Norge ble kun slått av Tyskland med 1,6 poeng, med Ungarn på tredjeplass. En flott prestasjon av juniorgutta, som også hentet sølv i den samme øvelsen i junior-VM i Tyskland i juni.

Henrik Larsen gikk til finale i den individuelle konkurransen og ble til slutt nummer seks. I kvalifiseringen skjøt Henrik 615,6 poeng og var også der nummer seks. Jon-Hermann fikk 612,0 poeng og ble nummer 14, mens Benjamin Tingsrud Karlsen ble nummer 27 med 609,4 poeng.

Varierende vindforhold førte til lavere poengsummer enn normalt i konkurransen. I dagene framover ventes det enda sterkere vind, så konkurransene blir spennende å følge framover.

Vi ønsker å oppdatere våre facebooksider etter hver øvelse og nettsiden med oppsummering på kvelden alle konkurransedager i EM. I dag var det ingen internettforbindelse på arena overhodet, så dette blir utfordrende. Vi håper dette bedrer seg. Vi anbefaler alle som vil følge med å bruke SIUS’ live-tjeneste.