EM-bronse til Sina Busk

Sina Busk skjøt 575 poeng og fikk bronsemedalje på 300 meter halvmatch i EM i Baku søndag. Strålende av Norges eneste deltaker i denne øvelsen. 

I vind opp mot liten kuling ble det en tøff konkurranse der Sina Busk i sin tredje øvelse i EM til slutt vant en medalje. Franziska Peer fra Østerrike vant med 580 poeng foran Lisa Müller fra Tyskland med 576 poeng.

På 300 meter rifle liggende herrer ble det norske laget nummer åtte i dagens konkurranse i EM. Simon Kolstad Claussen ble beste norske skytter på 12.plass med 590 poeng, fem poeng fra medalje. Harald Stenvaag ble nummer 26 med 582 poeng og Kim Andre Aannestad Lund nummer 28 med 580 poeng.

Malin Farsjø ble beste kvinne på skeet kvinner i dag i Baku. Hun ble nummer 22 i EM med 61 treff. Barbro Breivik slet enda mer i den sterke vinden og ble nummer 34 med 51 treff. Finalegrensa gikk på 67 treff i kvinneklassen.

Vi oppdaterer våre facebooksider etter endt øvelse og vår nettside hver kveld. Pressemeldinger sendes ut ved store prestasjoner eller ekstra gode resultater.