Stian Bogar og Malin Westerheim til World Cup Finalen.

Vi gratulerer Stian Bogar (Kisen MSL) og Malin Westerheim (Krapfoss SSL) som har kvalifisert seg til World Cup-finalen i New Delhi i India. Finalen arrangeres fra 23. til 30. oktober. Stian Bogar har kvalifisert seg i øvelsen 50m rifle liggende og Malin Westerheim har kvalifisert seg i øvelsen 10m luftrifle.

Det er de åtte beste skytterne med høyest kvalifiseringsverdi innenfor hver øvelse i løpet av 2017 som kvalifiserer seg til World Cup-finalen. I tillegg blir tittelholderne fra 2016 invitert, gullmedaljevinnerne fra OL i Rio i pistol- og rifleøvelsene samt medaljevinnerne fra kommende VM i lerdueskyting i Moskva. Det er dermed fortsatt mulig for lerdueskytterne å kvalifisere seg til World Cup-finalen.

Mer informasjon om kvalifisering til ISSF World Cup-finale finner du her.