Ny forside med fokus på arrangementer, grener og nyheter

I dag lanserer vi en forbedret forside på skyting.no. Det er også gjort en generell opprydning på grensidene, som nå vil inkludere FITASC og PPC1500. I tillegg har vi lagt inn et arrangementsfelt på toppen av forsiden for å få fokus på viktige arrangementer. Feltet vil bli oppdatert med nye arrangementer etter hvert som tiden går.

Nytt ved denne utgaven er også egne arrangementssider der vi samler viktig informasjon om aktuelle begivenheter. Akkurat nå kan du sjekke ut Barents Summer Games, VM Lerdue i Moskva, NM Rifle på Terningmoen og Skytterkonferansen 2018.  Disse er tilgengelige fra arrangementsfeltet øverst på forsiden, hvor du bare klikker på det aktuelle banneret.

Alle disse endringene er et ledd i å gjøre forsiden mer ryddig og oversiktlig, og få et enda større fokus på nyheter og større hendelser i tiden fremover. I tillegg vil omleggingen av forsiden også føre til en enda bedre opplevelse på mobilen, som vi ser at stadig flere bruker for å holde seg oppdatert.

Grensider – nå også med FITASC og PPC1500

Direkteknappene til grensidene på forsiden har fått et nytt utseende. Fremover vil sidene også få et større fokus på rekruttering og informasjon om hva grenene innebærer, hva slags programmer som skytes, og hvordan man kan komme i gang med skyting. Etter en solid opprydning på disse sidene er vi i ferd med å fylle på med nytt innhold, så de er ikke helt ferdige slik de framstår nå, men det er absolutt mer å vente utover høsten.

Grenside pistol dekker nå felt, bane og PPC1500, mens lerdue-siden tar for seg trap, skeet og FITASC.

Vi er spent på hva du synes! Kom gjerne med innspill til nsf @ skyting.no.