Skeet-gull til Farsjø og Undseth

Malin Farsjø fra Sannidal og Ole Eilif Undseth fra Rakkestad vant seniorklassene i helgas NM skeet på Løvenskioldbanen, i regi av Oslo Sportskyttere. Dette var Malins 2. NM-gull som senior, og hun dominerte kvinneklassen med sterke 69 treff på den innledende skytingen og en trygg seier over Barbro Breivik i finalen. I herreklassen vant Ole Undseth for 3. gang, men hadde en tøff kamp med Tom Beier Jensen før gullet var sikret. Begge to hadde 122 treff etter 125 duer, og de lå også likt med 55 treff etter at den ordinære finalen var avsluttet. Men i omskytingen ble det Østfold-seier med 4 mot 3 duer. Bronsen gikk til Gunnar Filtvedt, og Harald Jensen ble nr. 4.

Sistnevnte skytter kunne ellers skilte med jubileum i år. Harald deltok på sitt første NM for 40 år siden som 11-åring, og har deltatt på alle NM siden den gang. Og han henger altså fortsatt med i toppen, imponerende!

I juniorklassen ble det favorittseier til Jørgen Engen, Oslo Sportskyttere, mens Knut Arild Kaspersen; Målselv vant V55 med samme antall treff (114) som Ole Henrik Gusland.

I lagkonkurransen ble det en klar seier til Bærum JFF foran Åmot JFF.

Se resultatene hos leirdue.net.

Bildet: De tre beste i kvinneklassen, f.v. Barbro Breivik, Malin Farsjø, Torun Bredholt