NM 50 og 300 meter er snart i gang

Årets NM rifle på 50 og 300 meter er snart i gang. Det vil foregå i Elverum og Terningmoen fra fredag til søndag.

På eventsiden for årets NM  kan dere finne det dere trenger av informasjon om NM. Vi har direktelink til arrangørens hjemmeside, startlister, liveblogg og live tv.

Livesendinger på live web – Østlendingen

Under årets arrangement kommer det til å sendes livesendinger via Østlendingen avis sin live web. Skytingen som vil sendes på denne live tven er først og fremst finalene som skytes på bane 3 på Terningmoen. Arrangøren har invitert kjente fjes fra riflemiljøet som under de ulike finalene vil gjeste kommentatorboksen. Sendeskjema og hvem som skal være gjestekommentatorer under de ulike finalene finner dere under event-siden for arrangementet øverst på startsiden.

Liveblogg under NM

Som vi gjorde under Barents Summer Games vil vi også under dette arrangementet benytte oss av en Liveblogg. Livebloggen kommer til å aktiveres så fort arrangementet er i gang. Herifra vil skytterforbundet oppdatere dere der hjemme med informasjon, bilder og siste nytt fra stevnet.

Vi ønsker alle sammen lykke til på NM.