Liveblog – Nordisk Mesterskap i Feltpistol 2017

Landslaget for Pistol har gjennomført den første dagen av trening i Boden. Boden sportskyteklubb har stilt sitt flotte anlegg til våres disp. disse dagen. De har et fint anlegg som ligger fint til i skogen rett på utsiden av Boden sentrum, det eneste utfordringen vi har er det mobil nettverket, dette gjør at vi har en utfordring men live bloggen. Vi kommer til å prøve å oppdatere den noen ganger pr dag.

Boden sportskyteklubb har også opprette en facebook side som alle kan finne info om mesterskapet, de vil også prøve å sende live av mesterskapet på lørdag.

Vi har i løpet av dagen hatt en intern konkurranse, der det vart skudd på forskjellige typer skiver, blant annet denne. Lagene var sammensatt av en dame, en mann og en junior, resultatene fra denne konkurransen legger vi ut senere i kveld. Når vi summerte junioren, damene og herrene sammen fikk vi følgende resultater:

Junior 212, Herre 211, Dame 210.

 

Vi har i løpet av dagen fått god hjelp av personene fra klubben