Første samling under Sørli

Forrige helg var det duket for den første landslagssamlingen under prosjektleder Håkon Sørli. Samlingen fant sted på Ullevål, med utøvere fra junior- og u23 landslaget.

Programmet for samlingen besto på lørdag av å bli kjent med hverandre gjennom en felles oppstart med presentasjon av utøvere og nye ressurspersoner på laget. Etter lunsj var det fysisk trening med rifleskytter Malin Westerheim, hvor utøverne sammen fikk tips og triks i forhold til trening og hvordan skytterne skulle trene og tøye for å holde kroppene vedlike. Etter dette var det tid for gjennomgang av dagbok og treningsplanlegging sammen med Håkon, før det var en felles middag.

Søndagen besto av foredrag om mental trening og antidoping, samt en samlende aktivitet før oppsummering på slutten av dagen.

Målet med samlingen var først og fremst å samle alle skytterne under 23 år på et lag, noe som fra starten av har vært en klar visjon hos Håkon og hans team.

I starten handler dette først og fremst om å bli kjent og utveksle erfaringer. Utøverne fikk derfor en del øvelser underveis knyttet til dette, samtidig som de fikk faglig påfyll gjennom både aktiviteter og foredrag, forteller Håkon.

Som leder for opplegget forteller han at han er veldig fornøyd med hvordan utviklingen til utøverne har vært så langt, og at han ser frem til  å jobbe med utøverne, både hver for seg og på tvers av grenene.

Alt i alt vil jeg si at vi har en utrolig flott gjeng med unge lovende skyttere som garantert kommer til å prege resultatlistene i årene fremover. Jeg gledet meg stort til denne samlinga, og nå kjenner jeg at jeg bare gleder meg enda mer til fortsettelsen, avslutter han.

Her kommer noen bilder fra samlingen