Heidi Sørlie-Rogne klar for World Shooting Para Sport World Cup i Bangkok

Rifleskytter Heidi Sørlie-Rogne er på plass i Bangkok for å skyte 10m stående, 50m liggende og 10m liggende i World Shooting Para Sport World Cup fra 8.–11. november.

Med seg til arrangementet i Thailand har hun landslagstrener Håkon Sørli som melder om gode treningsforhold før konkurransen og at Sørlie-Rogne er klar for den første konkurransen som starter i morgen:

Heidi Sørlie-Rogne og Håkon Sørli er på plass i Bangkok.

– Vi har hatt to lengre dager på banen nå hvor vi har fått sjekket at både utstyr og form er på plass, og det ser det ut til å være. Heidi er klar til å gi gass.

Imidlertid har temperaturforskjellene bydd på noen utfordringer som rifleskytteren vanligvis ikke møter her hjemme:

– Temperaturen her nede kan bli en utfordring. Det er godt og vel 30 grader og veldig høy luftfuktighet, så her må vi være flinke på å få i oss nok væske. På luftbanen har de derimot satt på air condition, i overkant mye faktisk, som gjør at det er veldig kjølig, forteller landslagstrener Sørli.

Utenom det ser de begge frem til konkurransen er i gang:

– Vi gleder oss til å komme igang med konkurransene og høste masse nyttig erfaring. De fleste land sender flere utøvere hit, så vi forventer at konkurransen blir hard. Men vi skal være med og kjempe i toppen!

Følg med på skyting.no for oppdatering om hvordan det går med Heidi Sørlie-Rogne i konkurransen.

Mer info om arrangementet finnes også på Paralympics’ nettsider her.