Kongepokalen for 2017 til Krapfosskytteren Kjell-Roar Livold

Krapfosskytteren Kjell-Roar Livold fikk under Fredrikstad Open i dag tildelt Kongepokalen for 2017. Pokalen ble tildelt for hans NM resultat i øvelsen 50m rifle, 60 skudd liggende. Leder av Toppidrettskomiteen Ingrid Stubsjøen som sto for overrekkelsen.

Kjell-Roar Livold og Ingrid Stubsjøen.

Kjell Roar takket spesielt det lokale skyttermiljøet og RTT- gruppa for at han har kommet dit han er som skytter. Han tok opp igjen skyting i 2010 etter en pause på 11 år som aktiv skytter. Systematisk trening over tid gir resultater.

– Dere er gode nok, var budskapet fra Livold til de yngre skytterne som overvar tildelingen.

– Det er viktig ikke å gi opp selv om skyter en dårlig konkurranse eller sågar har et dårlig år. Hvis dere har drømmer er det kun store mengder med systematisk trening som gjelder, fortalte Livold og la til at han bare i Rolvsøyhallen hadde skutt minst 100 000 skudd de siste årene.

Vi gratulerer Kjell-Roar Livold med kongepokalen for 2017!