Her er Norges Skytterforbunds nye webredaktør

Haakon Stensrud er ansatt som Norges Skytterforbunds (NSFs) nye webredaktør på heltid og skal fremover hjelpe NSF med å kommunisere bedre ved å profesjonalisere og drifte arbeidet med skyting.no, Skytternytt og NSFs kontoer på sosiale medier.

– NSF er en forholdsvis stor organisasjon med 520 klubber og 33000 klubbmedlemmer og det er en utfordring å nå hele organisasjonen med god og nødvendig informasjon til rett tid, forteller generalsekretær Arild Groven.

– Vi ønsker å bli bedre på nettopp dette med informasjon og kommunikasjon og derfor er vi nå glade for å ha fått på plass en webredaktør som kan arbeide med dette på heltid, opplyser Groven.

Webredaktøren det er snakk om heter Haakon Stensrud. Han har tidligere jobbet for medieavdelingen i Hæren, Kommunikasjonsforeningen og Universitetet i Oslo. Stensrud har utdannelse i PR, media og kommunikasjon fra Høgskulen i Volda og leverte masteroppgave i medievitenskap ved Universitetet i Oslo i fjor sommer samtidig som han gjennomførte et halvt års praksisopphold ved hovedkvarteret til NATO i Brussel. Han kom tilbake til Norge i fjor høst og ser nå frem til å ta fatt på jobben som webredaktør for NSF:

– Jeg ser på NSF som et viktig idrettsforbund det gir mening å jobbe for. Personlig knyttet jeg først og fremst kjennskap til skytesporten gjennom førstegangstjenesten. Selv om det begynner å bli en stund siden nå, så husker jeg at jeg den gangen fikk et godt innblikk i et sunt idrettsmiljø basert på gode verdier som jeg ser NSF aktivt promoterer. Jeg ser derfor frem til å kunne bidra til det viktige arbeidet NSF gjør for skytesporten i Norge, forteller Stensrud.

Som webredaktør blir Stensruds oppgaver å profesjonalisere og drifte arbeidet med NSFs digitale kommunikasjonskanaler, som for øyeblikket dreier seg om skyting.no, Skytternytt og NSFs kontoer på sosiale medier. Den ferske webredaktøren har i den anledning en klar oppfordring til leserne:

– Ikke nøl med å ta kontakt med meg om du har tips, idéer eller saker som du mener kan være relevante å legge ut på skyting.no, i sosiale medier eller som kan publiseres i Skytternytt! Jeg tar i mot alle relevante tips og saker med stor takknemlighet siden det hjelper oss i arbeidet med å spre god og nødvendig informasjon til alle våre medlemmer, sier Stensrud.

Vi ønsker vår nye webredaktør hjertelig velkommen til NSF!

Har du tips eller idéer til saker som kan passe på skyting.no eller i Skytternytt? Ta kontakt med vår webredaktør på e-post: Haakon.Stensrud @ skyting.no