NSF inviterer til jentesamling i lerdue!

Norges Skytterforbund ønsker seg flere jenter til  lerdue, og inviterer til jentesamling på Grasåsen 24 – 25. februar 2018.

Her vil man få god veiledning Magne Østby i OL TRAP og av Christian Madsen i SKEET. Samlingen er rettet seniorer og juniorer, uansett nivå.

Her er det første kvinne til mølla og begrenset antall plasser, så ikke nøl med å ta kontakt om dere syns dette høres spennende ut! Egenandel 250,- til konto nr: 1210.94.41560. Merk innbetalingen med jentesamling i lerdue.

I denne prisen inngår: Instruksjon, 6 dueserier i OL TRAP og 6 dueserier i SKEET. Det vil bli servert lunsj og varm mat på ettermiddagen lørdag og lunsj søndag. Det vil bli deltagerlotteri med gaver sponset av VOM OG HUNDEMAT.

Om man skulle ønske å skyte flere serier ut over det som inngår i prisen, må man betale dette selv. reisekostnader  til og fra,. og evt. kostnader til overnatting må dekkes av den enkelte. Skytingen vil foregår mellom kl 10 og 16 begge dager.

Bindende påmelding til: Linda Pettersen Tlf: 91199213 eller petters172 @ gmail.com. Påmeldingsfrist: 9. februar.