Send inn ditt forslag til NM-øvelser/klasser her

Under diskusjonsforumet som foregikk på Skytterkonferansen lovet utvalget som jobber med å velge hvilke øvelser/klasser det skal arrangeres NM i å gjøre skjemaet for dette tilgjengelig for alle slik at man selv kan fremme de endringene man eventuelt ønsker seg, og på den måten komme med konstruktive tilbakemeldinger til utvalget som de kan bygge videre på.

Slik går du frem om du eller klubben din ønsker å komme med forslag til utvalget:

  1. Last ned det redigerbare skjemaet i Excel-format her.
  2. Fyll ut øvelsene/klassene du ønsker å beholde norgesmesterskap i og lagre skjemaet som «Forslag til NM-øvelser + navnet ditt/navnet på klubben din»
  3. Skriv en seriøs begrunnelse der du eller klubben din redegjør for de valg du/dere har tatt og lagre dokumentet som en PDF med tittelen «Begrunnelse for forslag til NM-øvelser + navnet ditt/navnet på klubben din».
  4. Send det utfylte skjemaet og begrunnelsen til nsf @ skyting.no og husk å merke e-posten med «Forslag til NM-øvelser + navnet ditt/navnet på klubben din» for å være sikker på at forslaget blir videresendt til utvalget.

Innsendingsfristen var 2. mars. Du kan se alle innsendte innspill her.

Se gjerne også samlesiden for debatten rundt forslag til regelendringer her.