Oppsummering av siste dag av EM i Gÿor

Siste dagen av EM startet med en god åpning av pistolherrene i lagkonkurranse, men poengene forsvant altfor fort på de siste to seriene.

Ole-Harald Aas skal imidlertid være godt fornøyd med hele gjennomføringen etter 96-97-93 til 284 poeng. Det var over snittet som krevdes for hver skytter på et lag for å gå videre til kvartfinale.

Norge ble straffet ti poeng etter at Morgan skjøt ett skudd med luft uten kule. Totalt ble poengsummen 831 poeng og Norge endte sist. Dermed var EM over for Morgan, Ingar og Ole-Harald.

Fra venstre: Morgan Bunes, Ingar Woll og Ole Harald Aas.

Pistolkvinnene kjempet godt om kvartfinaleplass og var inne blant de åtte beste bare noen få skudd før slutt. Det endte med 9.plass etter 827 poeng på de 90 skuddene, fem poeng bak kvartfinalegrensa.

Vi takker Aina, Anne-Mette og Ingeborg for spenningen denne søndagsformiddagen i Györ.

Fra venstre: Anne Mette Sæteren, landslagstrener Uwe Knapp, Ingeborg Gran og Aina Sandstøl.

Heller ikke i den tredje lagkonkurransen i dag ble det norsk i kvartfinalen. Riflekvinnene ble nummer 18 med 919,3 poeng. Regine fikk kjenne skikkelig på EM-trykket i dag, men ga seg aldri og fikk herlig støtte av Sina og Karoline både under og etter skyting. Flotte jenter og et flott lag.

Fra venstre: Regine Nesheim, Karoline Hansen og Sina Busk.

Norge kvalifiserte seg for kvartfinale i lagkonkurransen på rifle herrer. Der ble det stopp i møtet med vertsnasjonen Ungarn. Bra jobba av Magnus, Henrik og Endre, som var nummer sju etter innledende skyting med 635,2 poeng.

Dermed er EM over for denne gang. En sølv og to bronse er med hjem. Om noen timer er det avslutningsseremoni i Audi Arena. 650 deltakere fra 48 nasjoner deltok i årets mesterskap.

Fra venstre: Magnus Bjørnstad, Henrik Larsen og Endre Hagelund.