Respons over all forventning på rekrutteringssamling i skeet og OL-trap på Grasåsen i helgen

Det ble i helgen avholdt en rekrutteringssamling på Grasåsen Skytebane i Bjørkelangen i regi av Norges Skytterforbund. Responsen var over all forventning. I alt 15 damer på alle nivå og fra forskjellige fylker var deltagere.

Malin Farsjø

Damene var så heldige å få god instruksjon av Landslagstrener i OL-trap, Magne Østbye og Christian Madsen trener på skeet. Det var god stemning og masse skyting selv i godt kaldt vinterklima. Mange av skytterne fikk blod på tann og ønsker å teste ut disse grenene ytterligere. Her fant man flere som også har gode muligheter i grenene i fremtiden. Vom og Hundemat sponset noen flotte premier som ble trukket på deltagere også denne helgen.

Linda Pettersen delte ut Telemark Skytterkrets sin hederspris ved denne samlingen til Malin Farsjø for hennes flotte resultater i 2017.  Malin er 23 år gammel og skyter skeet for Sannidal Trap. Den unge jenta startet med trapskyting da hun var kun åtte år gammel og gikk over til skeet som 15-åring. Malin har 5 NM-gull i juniorklassen og 2 NM-gull i senior, siste i 2017. Hun har vært tatt ut til landslaget for å delta på World Cup, VM og EM ved flere anledninger siden 2013 og er en av to kvinner som er tatt ut på Skytterlandslaget Skeet i 2018. Hennes beste internasjonale resultater er fra EM i 2013 hvor hun skjøt seg til finaleplass i juniorklassen og fikk en flott 6. plass. Malin er en spennende skytter som vi gleder oss til å følge med på videre.