Fire norske i Al-Ain

Fire norske paraskyttere er klare for World Cup i Al Ain som starter torsdag morgen.

Stekende sol og 37 varmegrader varsles i Al Ain under konkurransedagene denne uka. Norge stiller med pistolskytteren Anne-Cathrine Krüger og rifleskytterne Monica Lillehagen, Heidi Sørlie-Rogne og Sonja Tobiassen.

Monica og Anne-Cathrine er de to første norske ut i konkurranse torsdag formiddag i øvelsene R3 og P3 og siste konkurransedag er tirsdag i neste uke. Alle fire norske reiste mandag under ledelse av landslagstrener Pernilla Svensson og har brukt dagene sålangt til utstyrskontroll, trening og nødvendig klassifisering for noen.

– Inne i arenaen er ikke varmen noen bekymring, men det kan bli noe hett der ute på 50-metersbanen. Lufta er ikke så fuktig som vi kan oppleve i slike varme strøk, så det byr nok ikke på større utfordringer. Vi har kommet oss godt til rette og mener at alle fire er godt forberedt, sier Pernilla på telefon fra De forente arabiske emirater.

Dette er årets første World Cup for våre paraskyttere og blir en generalprøve foran VM i Sør-Korea i begynnelsen av mai. Den norske VM-troppen tas ut umiddelbart etter WC i Al Ain er avsluttet. Vi følger opp etter endte øvelser på vår facebookside og nettside den neste uken og du kan følge resultatoppdateringer via denne linken.

Program for de norske utøverne

Torsdag 22.03 R3 Monica
P3 Anne-Cathrine
Fredag 23.03 R8 Monica
Lørdag 24.03 P2 Anne-Cathrine
R2 Monica
R9 Sonja og Heidi
Søndag 25.03 R4 Sonja og Heidi
R6 (eliminering) Monica
Mandag 26.03 R6 (konk) Monica
Tirsdag 27.03 R5 Sonja og Heidi