– Kjempegøy å være her!

Godt oppmøte og god stemning preget årets landsstevne for rekrutter som i år ble arrangert av Kisen Miniatyrskytterlag i Alfhallen.

Alle resultatlister fra helgens stevne finner du på Kisen MSLs nettsider her.

På forhånd var det påmeldt 140 skyttere til landsstevnet og i Alfhallen yret det med liv på lørdag. Blant dem som hadde kommet langveis til stevnet fra var skytterjentene Malin Vik, Mari Berg Forren, Maja Skrøvseth Øiamo, Maiken Hellem Dahl og Victoria Wold:

– Det er kjempegøy å være her, utbryter de i kor.

– Vi møtte hverandre i fjor på Ungdomslekene i Lillehammer og nå er det første gangen vi ser hverandre på et år, det er utrolig hyggelig, sier Mari.

Malin Vik, Mari Berg Forren, Maja Skrøvseth Øiamo, Maiken Hellem Dahl og Victoria Wold koste seg på landsstevne for rekrutter i helgen.

– Det beste med å være her at vi får skyte sammen, bo på hotell og vinne medaljer, sier Victoria. Men legger til at selv når man ikke vinner er det også gøy:

– For da kan man heie på hverandre!

Nervepirrende superfinaler
Og det var mange muligheter for deltakerne til å heie på hverandre under arrangementet, og da kanskje spesielt under de to “superfinalene” som ble avholdt for både pistol og rifle.

Disse finalene samlet de beste skytterne til to nervepirrende konkurranser på høyt nivå. I pistol var det Odin Olsen fra Sitter IL PK som tok seieren:

– Dette var kjempebra, jeg traff mange tiere og er veldig fornøyd! Sa en oppspilt Olsen like etter superfinalen.

Odin Olsen vant superfinalen i pistol.

I superfinalen for rifle var det Martin Sørlie-Rogne som skjøt best og gikk av med seieren.

– Det var veldig spennende og jeg var litt nervøs før vi begynte, så det var veldig bra at jeg startet finalen med å skyte 10,9, forteller han.

– Når vi bare var tre stykker igjen banket hjertet mitt så hardt at det gjorde vondt, men jeg fokuserte på å tenke på noe annet og klarte å avslutte bra, forteller en svært fornøyd Sørlie-Rogne. Han vil også rette en stor takk til sin gode trener Jenny Stene som har hjulpet ham mye med å bli en god skytter.

Martin Sørlie-Rogne vant finalen i rifle.

Fornøyd stevneleder
I idrettshallen farter stevneleder Per Olav Karlsen fra Kisen Miniatyrskytterlag rundt. Det er mye som skal klaffe og mange detaljer som skal på plass for et slikt stevne, men Karlsen sier at det meste har fungert godt denne gangen:

Stevneleder Per Olav Karlsen

– Det har som alltid vært noen detaljer og mindre utfordringer som vi må løse underveis, men stort sett er jeg veldig fornøyd, spesielt med at det har vært så godt oppmøte. I tillegg har vi vært flinke med å holde oss til tidsplanen. Til syvende og sist handler det om at vi vil at alle som deltar skal ha en god opplevelse og gjennomføre stevnet. I tillegg lærer vi ting her som kommer godt med for “Alfa & Omega” – vårt neste stevne for ungdom og juniorskyttere som vi kommer til å arrangere i slutten av oktober. Det blir også første gangen vi arrangerer dette stevnet både for pistol og rifle, sier han.

Banankostyme for godt oppmøte
For dem som deltok på stevnet var det umulig å ikke legge merke til Lars Kanedal fra Oslo Pistolklubb, som for anledningen var kledd ut som en banan. Men hvorfor?

– Jeg var litt stor i kjeften og trodde ikke det skulle komme så godt oppmøte som det har blitt, men nå som det har dukket opp så mange til tross for mine dystre spådommer syntes jeg det var på sin plass at jeg tok på meg dette banankostymet, forklarer han.

Kanedal forklarer at kostyme egentlig tilhører kona, men at den ikke passet henne. I ettertid har den blitt til en gjenganger på ulike idrettsstevner, men blir det også en tradisjon på fremtidige landsstevner?

– Hehe, nei, vi får se! Avslutter Kanedal.

Alle resultatlister fra helgens stevne finner du på Kisen MSLs nettsider her.

Bildegalleri:

 

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE