EM-gull i Compak Sporting

Norge har fått tre nye europamestre i lerdueskyting. John-Ole Nordskog, Christian Rød Karlsen og Nicolai Ynnesdal vant lagkonkurransen i juniorklassen i EM Compak Sporting.

Etter fire dager og 200 duer vant Nordskog også bronsemedalje individuelt etter 193 treff og omskyting om medaljene, Rød Karlsen ble nummer ni med 184 treff og Ynnesdal nummer 20 med 176 treff. Som lag var de dermed to treff bedre enn Italia i EM på Kypros. Vi gratulerer.

Nordskog vant også den innlagte Europacupen for junior etter seier i GP-stevnet i Ungarn tidligere i år og 3.plass i dag, og han ble i tillegg også beste norske skytter i hovedklassen OPEN som teller alle skyttere i alle klasser. Her ble han nummer 13 av over 600 deltakere. Simen Torgersen best av de norske seniorene med delt 52.plass i denne klassen. Det norske herrelaget i senior ble nummer ni i lagkonkurransen.

Åshild Nordli ble beste norske kvinne med 158 treff og 27.plass i kvinneklassen, der det norske laget ble nummer sju i lagkonkurransen.

I den yngste veteranklassen skjøt Ole Henrik Gusland 180 treff og ble nummer 14. Han mistet 11 poeng på første 25 skudd og bare ni poeng på de neste 175. Norge ble nummer fem i lagkonkurransen.

Alle resultater fra mesterskapet finner du her.