Uttak til WC Skeet og OL-Trap i Tucson

Norges Skytterforbund har tatt ut følgende utøvere til World Cup i skeet og OL-Trap i Tucson, USA 9–19. juli.

Skeet:
Erik Watndal
Jørgen Engen
Jonas Filtvedt

Ingen utøvere tatt ut for å skyte skeet kvinner eller øvelsene i OL-Trap ved denne anledning.

Uttakene er gjort med bakgrunn i uttakskriterier for skeet og OL-Trap presentert på NSFs nettsider tidligere i år. Uttatte skyttere på skeet er de best rangerte etter vårens oppgitte vurderingsstevner og er i en totalvurdering også vurdert som våre beste skeetskyttere i øyeblikket. Uttak til World Cup gjøres alltid av sportssjef etter innstilling og samtaler med landslagstrenere, i dette tilfellet Lasse Johnsen (skeet) og Magne Østby (OL-Trap), og er godkjent av Toppidrettskomiteen i NSF.

Vi ønsker utøverne lykke til i World Cup Tucson, som er årets siste WC-stevne i disse øvelsene. Etter dette gjenstår EM Lerdue i Østerrike i månedsskiftet juli/august og VM alle grener i Sør-Korea i september. Uttak til disse mesterskapene blir presentert i etterkant av konkurransene på første dag av Oslo Grand Prix på Løvenskiold 30.juni, som er uttaksstevne og vurderingsstevne for både skeet og OL-Trap.

Se mer info om ISSF World Cup Shotgun i Tucson, USA på arrangementets offisielle nettsider her.