NM Dobbel Trap i strålende vær

I strålende vær samlet Grasåsen 40 deltakere til NM i Dobbel Trap forrige helg.

Tom Nalum, Brunlanes Sp.sk. tok NM-gullet i klassen for menn med fine 126 treff, som er kun to treff unna norgesrekorden på 128 treff. Blant kvinnene var Agnete Arnesveen fra Romedal og Vallset JFF best med 85 treff. Juniorklassene ble vunnet av Christian Rød Karlsen fra Brunlanes Sp.sk. med 123 treff og Mathea Synnøve Johansson fra Sarpsborg og Omegn JFF med 74 treff. Magne Østby fra arrangørklubben vant veteranklassen på ny norgesrekord, 122 treff.

I lagkonkurransen gikk gullet til Grasåsen, foran Brunlanes og Nittedal/Hakadal.

Resultatene finner du her, både individuelt og for lag.

Dette kan ha vært siste NM i dobbel-trap. Det er for øyeblikket liten aktivitet innenfor grenen i Norge og øvelsen er derfor tatt ut av NM-programmet fra 2019.