Se bilder og resultater fra NM PPC her

NM PPC gikk av stabelen i helgen i regi av av Farris Sportsskyttere på deres nye anlegg Larvik Skytesenter.

– Det var ca 30 personer til start så vi brukte bare en bane med 13 standplasser. Dette gikk helt utmerket og vi fikk mye skryt for anlegget vårt, forteller leder i Farris Sportsskyttere, Per Arve Iversen.

– Vi fikk også en liten forespørsel om og kunne ta NM neste år også, men vi skal nå gjøre en evaluering rundt dette. Vi kunne nok også vært flere og jeg håper flere får øynene opp for denne grenen og ser at dette er en ok trening med god presisjonsdel for all skyting. Vi inviterer til nytt stevne den 30. juni, der vi også arrangerer litt veiledning og kursing i forkant. Se vår facebookgruppe for mer informasjon om dette, opplyser Per Arve Iversen.

– Jeg vil gjerne benytte benytte anledningen til å takke alle som møtte for et svært hyggelig NM og for godt selskap, avslutter Iversen.

Last ned fullstendig resultatliste fra mesterskapet her.

Fotogalleri: