Byggevirksomhet og planer i Rogaland

Reisebrev fra vår anleggskonsulent Tarjei Ravn:

Å reise rundt i Rogaland nå for tiden er en fornøyelse for en glad skytter, Først i Haugesund fikk jeg være med på en flott omvisning på byggeplassen til «Kuleisen». Her er HPK i ferd med å få bygd opp en av landets flotteste innendørs skytebaner, med både 25 og 50 meters standplasser, og med unike muligheter for luftskyting. Det vil også være mulig å skyte 50 metersøvelsene til NSF her, banen åpner mot juletider, ser vi frem til å komme hit på stevner, og nyte en topp bane.

Fra Haugesund bærer det videre til Sola PK sin nye bane på Forus, som er i ferd med å vokse  frem før NM Bane skal skytes her til høsten. Her har man virkelig lagt til rette for fantastisk baneskyting, med tv- dekning til høsten. Når jeg kom på besøk var de i full gang med å ta imot de første skivene fra Megalink, montere skytebenker, samt å vise frem en meget flott bane. Vi ser frem til å delta her til høsten.

Også Stavanger PK forbedrer banefasilitetene i forkant av NM, og deres utendørsbane rett forbi Ålgård på vei sydover, viser også frem et topp moderne, standplassbygg, med svært gode fasiliteter, her legger man også opp til mye gode opplevelser for skyttere og andre intresserte i forbindelse med NM uka.

Sandnes PK skal ikke arrangere NM, men det betyr ikke at de er fri for planer og ideer, her jobbes det nå hardt med å få på plass en ny innendørsbane på Vatne, her håper man å, etter hvert, få på plass 45 standplasser innendørs for 25 meter pistol, og flere plasser for luftskyting. Der er noen utfordringer fremover, både med regulering, tomt og strøm, men en engasjert gjeng fra Sandnes løser dette!

Bildegalleri