Årets siste World Cup Lerdue er i gang

Årets fjerde og siste ISSF World Cup for Lerdue er i gang i Tucson, USA. Mer enn 200 skyttere fra 29 land deltar. Norge deltar med to skeetskyttere.

– Det ble en lang flytur på grunn av forsinkelser, men etter 30 timer var vi på plass. Første treningsdag bød på virkelig sterk varme, så dette blir både artig og utfordrende. Gutta er godt forberedt og vi skal gi alt, sier landslagstrener Lasse Johnsen fra Arizona.

Norge stiller med skeetskytterne Erik Watndal og Jørgen Engen i denne World Cup. Begge skyttere skal også skyte EM og VM for Norge senere i sesongen. 11 år etter forrige World Cup-konkurranse ble Erik beste norske på 14.plass i WC Malta i juni. I den konkurransen debuterte Jørgen i World Cup senior med 53.plass. Jonas Filtvedt måtte melde avbud rett før avreise til USA.

Skeet menn skyter torsdag og fredag, med start 0830 lokal tid torsdag. Det vil si torsdag 1730 norsk tid fordi Tucson ligger ni timer bak oss.

Se ISSFs offisielle nettsider for oppdatert informasjon om program, deltakere og live-resultater fra arrangementet. Utvalgte konkurranser og finaler vil også livestreames av ISSF på livestream.com.

Vi vil i tillegg også komme med oppdateringer på våre facebooksider og oppsummere på skyting.no i løpet av konkurransene.