Mye bra skyting i Bærum Masters Game

Selv om deltagerantallet var noe lavere enn tidligere år, ble det levert mange gode resultater i Bærum Master Games på Løvenskioldbanen og Kolsås skytesenter i helgen. Riflestevnet for veteranklassene ble arrangert for fjerde år på rad.
Tekst og foto: Svein-Erik Tosterud

I nokså varierende vind skjøt Kjell Roar Livold (V45) fra Krapfoss hele 629,1 poeng i søndagens 60 skudd liggende på 50 meter. V55 ble vunnet av Harald Dahlen fra Stange som perset med sterke 618,2 poeng. Briten Tony Lincoln presterte sterke 582 poeng i den nye øvelsen 30 skudd kne og 30 skudd liggende. 300 poeng på liggende gjorde susen! Det beste resultatet på luftgevær sto Nils Petter Håkedal fra Nøtterø for. V45-skytteren endte på 407,0 på 40-skudden.

Denne trioen i V45 sto for flotte prestasjoner i flere konkurranser. Fra venstre: Tony Lincoln, Kjell Roar Livold og Nils Petter Håkedal. Her sammen på pallen etter 60 skudd liggende.

– Jeg er veldig fornøyd med stevnet, selv om vi hadde en del færre starter enn de tidligere tre årene, sier Knut Trulsrud til skyting.no. Han er ansvarlig for arrangementet på vegne av Bærums Skytterlag. Han forteller at svakere deltagelse først og fremst skyldese tidspunktet. Tidligere har man avviklet stevnet i begynnelsen av juni, men etter ønske fra bl.a. tyske skyttere, flyttet man det i år til ferien. Likevel kom det ingen tyske deltagere. At all skyting på 100 og 200 meter måtte avlyses pga. skogbrannfare og stengte baner, bidro også.

– Neste år vil vi være tilbake på gammelt tidsskjema, og ønske velkommen rundt månedsskiftet mai/juni, sier Knut Trulsrud.

Komplette resultatlister finnes på Norske Rifleveteraners Facebooksider.