Sterk Brunlanes-innsats i eget sporting-NM

Hjemmeskytterne imponerte stort da Brunlanes Sportskyttere i helga arrangerte NM FITASC Sporting. Erfarne Tom Nalum vant seniorklassen foran Magne Gusland, mens Christian Rød Karlsen og Ole Henrik Gusland vant hhv. junior- og veteranklassen. For Rød Karlsen var det allikevel på håret, han måtte ut i omskyting mot Siljans John-Ole Nordskog. Kvinneklassen ble «som vanlig» vunnet av Ann Synnøve Arnestad, Stavanger-skytteren tok i år sitt 9. NM-gull i Sporting-øvelsen. Brunlanes vant også lagkonkurransen, foran Moss og omegn JFF og Kroken JFF.

Se resultatene hos leirdue.net. (De offisielle øvelsene er menn, kvinner, junior og veteran; i medaljesammenheng er derfor A, B og C slått sammen til «Menn», junior og ungdom til «junior» og V55 og V65 til «veteran».)

Du finner bilder fra arrangementet på arrangørens Facebook-side.

Bildet: Seierspallen i lagkonkurransen; med Magne Gusland, Tom Nalum og Christian Rød Karlsen på toppen av pallen.