Vinterserien i hurtigpistol 10 år

Jubileumssesongen for vinterserien er over, og det er på tide med en oppsummering. Denne sesongen deltok 47 lag i serien, og pistolskyttere tilknyttet lag over hele landet, fra Kristiansand i sør til Vadsø i nordøst deltok.

Tekst: Hugo Haug

De to første rundene ble avholdt på høsten (uke 42 og 46), og de tre siste på vinteren (ukene 3-7-11), som vanlig.

Om serien
Alle approberte stevner i hurtig finpistol teller med. Alle lag med minst fire skyttere i samme stevne er automatisk med i Vinterserien, og de fire beste (hvis flere enn fire) resultatene teller. Lagene kan delta i flere stevner samme uke, og da er det det beste stevnet som teller. Vinneren av hver runde får 100 poeng, nummer to får 90 poeng osv. Alle lag får poeng!

Premiering
Hvert år har de tre beste lagene fått tilsendt diplomer fra forbundskontoret. Nytt for jubileumsåret er at det også blir pengepremier til de tre beste lagene og ett vilkårlig trukket deltakerlag, som fritt skal kunne benytte pengene til tiltak i klubben. Dette er noe som vurderes å videreføre hver sesong fremover, så lenge populariteten øker.

Som så mange ganger før, så var det de svært gode skytterne fra TRONDHJEMS PK som trakk det lengste strået. Dernest fulgte SANDNES PK, og med HAFRSFJORD PK på tredje plass. Disse klubbene vil motta hhv. kr 4000, kr 3000 og kr 2000. På 25.plass finner vi VIGRA OG VALDERØY PK, som ble trukket ut som vinner av kr 1000.

Hele jubileumstabellen, historikk, og reglementet for Vinterserien kan dere finne på NSF’s pistolsider her.