Silhuettpistol i sentrum under første dag av NM Bane Pistol 2018

I strålende vær ble det silhuettpistolskyting gjennom hele første dagen av NM Bane Pistol 2018 på den splitter nye skytebanen til Stavanger pistolklubb på Haraland, sør for Sandnes.

I juniorklassen tok Mattis Czternasty Hembre fra Bærum pistolklubb gullmedaljen med 535 poeng. Sølvmedaljen gikk til Elene Eikevoll Heltne fra Florø PK som skjøt 432 poeng.

Blant deltakerne i veteranklassene tok Arild Inge Wollan fra Støren SSK gull i klasse V50 med totalt 524 poeng, i klasse V60 var det Jakob Kråkevik fra Odda PK som tok førsteplassen med 520 poeng og sist men ikke minst var det Asmund Broks fra Farris Sportsskyttere som skjøt best i klasse V70 med totalt 506 poeng.

I den åpne lagkonkurransen gjorde Bærum pistolklubb det best. Laget bestående av Pål Hembre, Ludvik Hembre og Morgan Bunes skjøt seg til topp med totalt 1678 poeng. I lagkonkurransen for veteraner tok Bjørn Johannes Øyestaul, Erik Sveum og Wenche Solbakken fra Aron Skytterklubb Drammen gullmedaljen med 1420 poeng.

Finalen i silhuettpistol for herrer avgjøres imidlertid først i morgen. Etter kvalifiseringen i dag ble det klart at det er Pål Hembre (Bærum PK), Morgan Bunes (Bærum PK), Roar Hembre (Throndhjems PK), Torfinn Larsås (Bodø SSK), Erik Kristian Bache (Åsane PK) og Lasse Hovd (Bærum PK) som møtes til dyst i finalen som blir sendt direkte på NRK fra klokken 16:30 onsdag.

Se alle resultater fra dagens konkurranser her.

NM Bane Pistol 2018 fortsetter helt frem til lørdag, og du finner oppdatert informasjon på mesterskapets hjemmeside her.

Fotogalleri:

Gull- og sølvmedaljevinnerne i åpen lagkonkurranse.

Morgan Bunes i aksjon.

Gull- og sølvmedaljevinnerne i juniorklassen.

Elene Eikevoll i aksjon.

Vinnerne av veteranlagkonkurransen.

Gull- og sølvmedaljevinnerne i klasse V50.