Fripistol og standardpistol under tredje dag av NM Bane Pistol 2018

Mesterskap i både standardpistol og fripistol ble arrangert på NM’ets tredje dag.

I standardpistol for senior menn tok Tor Jonassen (Sandnes PK) seieren, i junior menn knivet brødrene Ludvik og Mattis Hembre (begge Bærum PK) om førsteplassen, men det var til slutt Ludvik som gikk av med seieren.

Blant kvinnene i standardpistol tok Aina Sandstøl (Sandnes PK) seieren, mens blant juniorene gjorde Ann Helen Aune (Mysen Pistollag) det best.

I ungdomsklassen utmerket Vilde Sunde (Sandnes PK) seg, mens i veteranklasse var det i V50 Dagfinn Brøto (Nesbyen PK), V60 Jan Henrik Eriksen (Bærum PK) og V70 Asmund Broks (Farris Sportsskyttere) som hevdet seg.

I åpen lagskyting tok Bærum PK med Pål Hembre, Morgan Bunes og Lasse Hovd medaljen, mens i veteranlagskytingen var eneste lag og vinnere Aron Skytterklubb Drammen bestående av Wenche Solbakken, Bjørn  Johannes Øyestaul og Erik Sveum.

Se alle resultater fra dagens standardpistolmesterskap her.

I fripistol åpen klasse tok Morgan Bunes seieren, mens Ludvik Hembre tok nok en NM-medalje i juniorklassen. I veteranklassene tok Sjur Børve (Odda PK) topplasseringen i V50, Ove Eugen Horgen (Bærum PK) seieren i V60 og Tor Inge Brokjøb gullmedalje i V70.

Bærum PK tok også seieren i åpen lagskyting i denne øvelsen, bestående av laget Ingar Woll, Morgan Bunes og Pål Hembre, mens Stavanger PK med skytterne Arnt Olav Flønes, Arne Olav Halle og Leif Helge Egil Øverland skjøt seg til topp i veteranlagskytingen.

Se alle resultater fra dagens fripistolmesterskap her.