Nye lag i toppen på Landsstevnet for rekrutter

Storfjorden SSL og Sem Skytterlag samt arrangøren Gudbrandsdal Sportsskyttere preget Landsstevnet for Rekrutter 50m som ble avviklet på Skarsmoen i Øyer i helgen.

Tekst og foto: Bjørn Myrset

Gudbrandsdal Sportsskyttere stod som teknisk arrangør, og vi fikk se en hel rekke skyttere fra «nye klubber» prege resultatlistene i årets landsstevne. Slikt gleder!

Nora Sæterøy Høibak fra Storfjorden SSL vant først U13 på dagens høyeste poengsum 294 poeng, og bare for å markere at hun hadde kontroll på dagen, vant hun også den avsluttende superfinalen. Suverent! Den vant hun foran er nytt ungt stjerneskudd, Jens Olsrud Østli fra Stange Sportsskyttere (U12) som før på dagen hadde tatt seieren i den yngste klassen.

Storfjordenskytterne klarte også å ta hjem seieren i U14-klassen ved Isak Elias Frøysdal Hauge.

I U16-klassen klarte Hanna Huser fra Kisen MSL å ta hjem gullet både i liggende og den påfølgende 1/4-matchen. Fortjent klatring på pallen for en jente som startet med matchskyting tidlig.

Lagskyting U13 ble vunnet av tre dyktige skyttere fra hjemmelaget Gudbrandsdal Sportsskyttere. Anna Berg fikk med seg Sigbjørn Krabøl og Erlend Haugstulen opp på pallen.

Sem Skytterlag tok en populær lagseier i U14 med Matias Nordhus, Rebeca Grorud og Sara Østebø på laget.

Og med lagseier også til Storfjorden sportskyttere i U16 klassen, ble det nye lag i alle konkurransene fra de siste årene.

Vi gratulerer alle medaljevinnerne!

Stevnekollisjon med Nordisk Mesterskap bant opp mange ildsjeler og det påvirket nok deltagelsen på landsstevne denne gang.

Men, også den tørre sommeren med liten tilgang på utendørsbaner var nok utslagsgivende for deltagelsen denne gang.

Takk til Gudbrandsdalen SSL med Arne Morten Nyfløt i spissen for jobben, og takk til Norma AS og Magne Landrø AS som sponset arrangementer med fine premier.