God norsk innsats i viltmål og luftpistol i VM i dag

Viltmålskytteren Espen Teppdalen Nordsveen og pistolskytteren Ole-Harald Aas gjorde begge en solid innsats i dagens VM-konkurranser.

Espen Teppdalen Nordsveen ble nummer fem på 50 meter mixed viltmål junior i VM. Han lå på delt 2.plass etter første 20 skudd, men havnet til slutt tre poeng fra medalje med sine 383 poeng. Hele tre skyttere i omskyting om medaljene etter poenglikhet på 386 poeng. Teppdalen sikret seg imidlertid en imponerende bronseplass under gårsdagens konkurranser.

På 10 meter luftpistol hadde Ole-Harald Aas hele 288 poeng halvveis, og viste for alvor fram sine gode ferdigheter. Til slutt ble det 565 poeng, mens finalegrensa gikk på 581 poeng.

Ole-Harald Aas i samtale med landslagstrener Uwe Knapp.

– Herlig å skyte godt. En del av poengtapene mot slutten var rett og slett unødvendig. Ellers mye bra å ta med seg inn i treningshverdagen, sa Ole-Harald.

– Feilene rydder vi bort. Nå gjelder bare å få tid til å trene nok framover. Her var det mye bra, sa trener Uwe Knapp etter endt konkurranse.

Følg med på VM i skyting på våre dedikerte sider her og ikke minst på våre facebooksider der vi oppdaterer fortløpende fra mesterskapet.