God start for skeet-gutta i VM

Erik Watndal og Jørgen Engen innledet skeet-konkurransen i VM i Changwon helt perfekt, med fullt hus, 50 treff, i de to første seriene. I den tredje serien ble det henholdsvis 24 og 23 treff, og dermed er Watndal på delt 3. plass og Engen på delt 12. plass etter første dag av konkurransen.

Det er bare Vincent Hancock fra USA og Ben Llewellin fra Storbritannia som har skutt fullt hus, 75 treff. Jonas Filtvedt hadde denne gangen ikke samme klaff som sine to lagkamerater, han har 66 treff (21-23-22). Konkurransen avsluttes i morgen, fredag, med start kl. 02.05 norsk tid. Finalen skytes fra klokken 09.30 norsk tid.

I morgen avsluttes også VM for rifleskytterne med 300m helmatch på programmet. Konkurransen starter 03.00 norsk tid, og de norske skytterne er gullvinner fra 300m standardrifle; Odd Arne Brekne, Ole-Kristian Bryhn og Kim Andre Lund.