Norma Ungdomscup lerdue er ferdig

Norma ungdomscup for Lerdue er omsider over for denne gang, etter at femte og siste runde ble skutt og arrangert fra mandag til søndag forrige uke.

Listene er nå klare, og resultatene finner dere inne på ungdomscupens side, eller ved å klikke her.

Det ble også annonsert av Norges skytterforbund i starten av denne cupen at en av klubbene som deltar skal få et besøk av trickskytter Kenneth Aspestrand. Etter trekningen, endte Skien JFF opp som den heldige vinneren! Gratulerer.

Nå er det på sin plass å si takk til alle som har stilt opp og deltatt under årets Norma Ungdomscup for lerdue! Og gratulerer med flotte resultater. Premier, gavekort og medaljer er nå på vei i posten til de klubbene som har skyttere som har deltatt på minst tre runder og er inne på topp tre.

Takk for i år, og lykke til med oppkjøringen og treningen fram mot våren og neste sesong!