Benjamin ser fremover

Det er en måned siden VM i Sør Korea, og inntrykkene begynner å synke inn. Benjamin var en av utøverne på landslaget som fikk oppleve å ta medaljer under mesterskapet, noe som vekte mange ulike følelser.

– Vm vekte mye forskjellige følelser i meg, og var en enorm utfordring. Jeg måtte gå i meg selv og bruke det jeg hadde lært og enda lærer for å komme ut på topp, forteller Benjamin

Han tok med seg en individuell og en lagmedalje på 60 skudd liggende sammen med lagkompisene Vegard Nordhagen og Jon Herman Hegg. Han forteller selv av han ser tilbake på mesterskapet med en stolthetsfølelse.

– Jeg er kjempefornøyd med innsatsen, og viser meg selv at jeg har gode tendenser selv om det ikke skinner helt gjennom resultatmessig. Med tanke på de mentale utfordringene jeg har hatt i det siste syns jeg jeg presterte godt under VM, sier han.

Framover kommer Benjamin til å jobbe med det grunnleggende og rette opp i feil som henger igjen etter en litt krevende sesong.

– Jeg er veldig positiv til tiden fremover. Jeg spiser, skyter og trener riktig. Motivasjonen har også begynt å gå oppover, selv om jeg nå går inn i sesongen 2019 som senior og ikke junior. I tiden fremover kommer jeg til å ha mer fokus på det skytetekniske. Den siste tiden har det vært for mye poengfokus fra min side, og det har jeg sagt til meg selv at jeg må slutte med. Jeg skal ha det riktige fokuset, legge ned treningen som trengs og tenke at det er gøy, for det er det jo, avslutter Benjamin.

Fotogalleri: