Skytterlandslaget samlet for «kick-off»

Siden 2016 har utøverne som deltar i Norges Skytterforbunds toppidrettssatsing Skytterlandslaget samlet seg for et årlig «kick-off»-arrangement der de får vite planene for det neste året, får litt faglig påfyll, motivasjon og mulighet til å sosialisere med andre utøvere de ellers ikke ser så ofte.

I år ble samlingen arrangert på Ullevål stadion der rundt 40 dyktige landslagsskyttere deltok og fikk blant annet med seg et foredrag av tidligere landslagstrener i håndball Marit Breivik, samt brynet seg på utfordrende gruppeoppgaver.

– Vi er fortsatt i oppbyggingen av konseptet Skytterlandslaget, men vi har tatt et langt sted videre i dag. Et av målene med dagens samling var å skape større eierskap blant utøverne til Skytterlandslaget. Det har vi lykkes med gjennom å utfordre skytterne til å mene mer og ta ansvar for hvordan vi skal ha det på laget. Jeg er imponert over engasjementet til landslagsskytterne i dag, sa sportssjef Tor Idar Aune etter at samlingen var over.

Fotogalleri:

Sportssjef Tor Idar Aune ledet samlingen på Ullevål stadion i helga.

Utøvere fra ulike grener som ellers sjeldent ser hverandre fikk mulighet til å utveksle erfaringer.

Utøverne på Skytterlandslaget ble samlet i grupper og fikk i oppdrag å diskutere og løse vanskelige tema og oppgaver relatert til toppidretten.

Utøvere fra ulike grener som ellers sjeldent ser hverandre fikk mulighet til å utveksle erfaringer.


Etter gruppearbeidet presenterte de ulike gruppene sine løsninger på oppgavene. Her presenterer lerdueskytter Erik Watndal og rifleskytter Henrik Larsen sin gruppes idéer om hvordan å prestere optimalt i en finalesituasjon. Både Watndal og Larsen har gode sportslige prestasjoner og erfaringer å vise til blant annet fra VM i Sør-Korea tidligere i høst.