To nordmenn valgt inn i ISSF-komitéer

Ingrid Stubsjøen og Tom Lauritzen ble i dag valgt inn i ulike komitéverv i det internasjonale skytterforbundet (ISSF) av forbundets administrative råd i München.

Ingrid Stubsjøen – som også er leder av toppidrettskomitéen i Norges Skytterforbund – fikk stor støtte under valget av representanter til ISSFs lovkomité («Statues and eligibility committee») og ble valgt inn som nummer to til komitéen.

– Jeg er svært takknemlig for støtten, og ser frem til å jobbe for skytteridrettens fremtidige utvikling gjennom ISSFs lovkomité, sa Stubsjøen etter å ha blitt valgt inn.

Ingrid Stubsjøen. Foto: Arkivfoto

Tom Lauritzen ble gjenvalgt til sitt verv i pistolkomitéen. Tom Lauritzen er også leder av teknisk komité i Norges Skytterforbund.

– Interessant å få være med å påvirke framtiden for skytesporten fra innsiden, sa Lauritzen like etter valget.

Tom Lauritzen. Foto: Arkivfoto

Norges Skytterforbund ser det som viktig å være representert der beslutningene om skytteridrettens framtidige utvikling blir tatt og arbeider derfor aktivt for å støtte personer som er villige til å gjøre en jobb internasjonalt.

– Det er viktig for NSF å være med i utviklingen av ISSF. Tom gjør en kjempejobb i pistolkomitéen og går på nok en 4-års periode. ISSF trenger fornying i alle ledd og Ingrid med både sin faglige bakgrunn og utøverbakgrunn, vil gjøre en god jobb i lovkomitéen. To flotte representanter for NSF! Avslutter NSFs president Håvard Larsen.