Oppdatering stipend unge utøvere

Etter flere henvendelser kommer det nå en oppdatering i forbindelse med behandlingen av de nye kriteriene for stipend unge utøvere 2018/19.

Som nevnt tidligere i høst skulle de nye kriteriene og forslaget som ble sendt inn fra idrettskonsulenten, behandles i slutten av november hos møtet til TIK (toppidrettskomiteen). Dette møtet ble imidlertid utsatt til 12.desember, og den nye ordningen vil derfor ikke offentliggjøres eller publiseres på skyting.no før dette møtet har funnet sted.

Skyttere som ønsker å søke om stipend unge utøvere kan begynne å skrive søknader, men anbefales å vente med å sende inn disse til kriteriene for utdelingen er klare.

Det vil ikke bli noen utdeling i 2018, og midlene som skulle vært delt ut i år blir derfor flyttet til utdelingen for 2019. Utdelingen for 2019 vil etter all sannsynlighet finne sted rett over nyttår.

Dersom det skulle være noen ytterligere spørsmål, ber vi dere kontakte idrettskonsulent Oda Løvseth på mail oda.lovseth @ skyting.no eller på telefon 97563638.