Nominer årets skyttersjel, arrangør og klubb for 2018 her!

Kjenner du en person, klubb eller arrangør som fortjener en utmerkelse for sitt arbeid?

Under skytterkonferansen som blir avholdt før forbundstinget i mai vil det bli delt ut fem utmerkelser: Årets Skyttersjel 2018, Årets Arrangør 2018, Årets Klubb 2018, Årets Gjennombrudd 2018 og Årets Utøver 2018.

De tre første utmerkelsene – Årets skyttersjel, arrangør og klubb – kan du selv nominere frem!

Kriteriene for disse utmerkelsene er som følger:

Årets Skyttersjel 2018:
Kjenner du noen i klubben din som lever og ånder for sportsskyting og skyttersporten og som fortjener en utmerkelse? Årets skyttersjel kan være en entusiastisk klubbleder, en flink kasserer, en ivrig vaffelsteker, en flink trener eller andre som står på og gjør en innsats for medlemmene i klubben!

Årets Arrangør 2018:
Rundt 4000 av NSF sine medlemmer skyter åpne stevner og mesterskap. Hvor har du trivdes best? Hvilken arrangør har gjort litt mer enn de andre for at deltagerne skal trives både på og utenfor banen? Godt skyteteknisk arrangement, god resultatservice, hadde speakertjeneste, osv. osv.

Årets Klubb 2018:
Klubbene er basis for alle våre medlemmer og det er her aktiviteten reelt skjer. NSF har ca 520 klubber med svært ulikt ambisjonsnivå. Noen er svært aktive, noen har minimal aktivitet, og noen har «begynt å røre på seg» fordi noen tar tak. Hvilken klubb er «Årets Klubb 2018»? Arrangerer gode treninger, har gode instruktører, har litt kaffe og vafler når det er trening, arrangerer både interne og eksterne stevner, jobber med rekruttering, osv osv.

Det blir nedsatt en uavhengig jury som til slutt velger hvem som blir årets vinnere. Juryen får seg forelagt 5 nominasjoner per hver av de tre prisene.

Frist for å sende inn nominasjoner: 15. april

Klikk deg inn her for å nominere de du synes fortjener å bli hedret som enten årets skyttersjel, arrangør eller klubb!

Utmerkelsen Årets Skyttersjel har vært utdelt siden 2007 og har blitt gitt til:

2007: Jens Pettersen, Nordstrand

2008: Nina Johanne Dønheim, Sartor

2009: Jan Enevold Brække, VBS

2010: Monica Fritzner Hansen, Fredrikstad MSL

2012: Arild Inge Wollan, Støren

2013: Bjørn Myrset, Elverum Rifleklubb

2014: Gunnar Orthe, Haugesund

2015: Gunnar Fiksdal, Laksevåg

2016: Julie Andrea Bakken, Eidskog

2017: Per Rune Magnussen, Sola Pistolklubb